Internet Telefon | Internet Alapú Ttelefonálás |

Telehouse

A távközlés a gazdasági erő alapjává válik. Az információ és a kommunikáció ma már a sikerről dönt és jelentősége tovább nő.
A SITEL Kft. a legújabb technológiák és rendszerek alkalmazásával bekapcsolódott a globális információs távolsági vonalak kiépítésébe.

A SITEL Kft. tulajdonában lévő optikai nyomvonalak készen állnak az Önök szükségleteinek kielégítésére a Cseh Köztársaság, Szlovákia és Magyarország területén. Készek vagyunk bebiztosítani a kapcsolatfelvételt a szomszédos országokkal, továbbá felajánljuk szolgáltatásainkat bárhol, ahol szükség lehet rá.

Az a városi gyűrűs felépítésű hálózat, amelyet a SITEL Pozsonyban épít ki, az egyik legnagyobb helyi gerinchálózat, különböző rákapcsolási, valamint tartalékképzési lehetőségeket nyújt és a "last mile" kérdések megoldását is biztosítja.

A SITEL Kft. az első szlovák társaság, amely a Teleház szolgáltatásra szakosodott. Ügyfeleinknek felajánljuk a mi Teleház lehetőségeink kihasználását.
Teleház központunkban a SITEL Kft. ügyfelei bérelt helyre helyezhetik el saját szervereiket, működtethetik hálózatukat. Teleházunk teljes mértékben ellenőrzött, biztonságos hely, amely távközlési rendszerek fontos berendezéseinek elhelyezésére és üzemeltetésére lett kiépítve. Ügyfél szolgálati "help-desk" rendszerünknek köszönhetően, amely folyamatosan (24 óra/365 nap) üzemel, azonnali beavatkozást biztosítunk arra az esetre, ha az Önök távközlési vonalán kiesés vagy vészhelyzet adódna.

Teleházunk csúcsminőségű megoldást nyújt, készen áll kielégíteni a megrendelő igényeit:
- a legjobb rákapcsolódást az optikai hálózatra,
- kényelmes elhelyezkedést és biztonságos megoldást,
- szakképzett szolgáltatást, beleértve a megrendelői támogatást is.

Társaságunk biztosítja ügyfeleinek az optikai nyomvonal karbantartását és szervizelését, valamint annak kolokációját. Szolgáltatásaink:
- megelőző karbantartás, rendszeres ellenőrzés és mérés
- FLM - szerviz, sürgősségi beavatkozás, hibaelhárítás és kisegítő pótlás bebiztosítása
- SLM - utószerviz, teljes üzemmód biztosítása