Internet Telefon | Internet Alapú Ttelefonálás |

Optikai hálózat kiépítése

A SITEL Integrált Telekommunikációk Kiépítését Végző Kft. tíz évvel ezelőtt Szlovákiában jött létre és kezdettől fogva a távközlés — hangsúlyozottan a digitális és optikai technológiák - területén, annak építésében, szerelésében és fenntartásában nyújt szolgáltatásokat.

Elsősorban magasan képzett és szakmailag felkészült szakembereinknek köszönhetően képesek vagyunk kivitelezni a legkülönbözőbb távközlési rendszerek építését is. Rátermettségüknek köszönhetően cégünk bízik kiépített hálózataiban, ezért megrendelőinknek magas szolgáltatási szintet nyújtunk és szigorú követelményeket vállalunk. A SITEL Kft. ügyfél orientált társaság, amely teljes körű szolgáltatásokat kínál. Ezt elsősorban az adathálózatok kiépítésében tevékenykedő nagy beruházók értékelik.


Az elmúlt években több száz kilométer optikai- és rézkábel vonalat építettünk ki. A piac jelenlegi elvárásai szerint két végpont összekapcsolásához nagy sebességű és nagy kapacitású eszköz szükséges. Erre a célra az optikai kábelekkel felépült hálózatok a legalkalmasabbak.
Szolgáltatási kínálatunk a távolsági és a helyi adathálózat kiépítésére egyaránt irányul.
A SITEL Kft. alkalmazottai gazdag tapasztalattal rendelkeznek kábelvonalak építésében, "kulcsra kész" átadásában legyen az optikai kábel, rézkábel vagy erősáramú kábel. Igény felmerülése esetén vállaljuk tervdokumentáció elkészítését is, és a mérnöki lebonyolítást is. A nyomvonal kiépítését teljes terjedelemben vállaljuk, beleértve a védőcső fektetést - a legmodernebb technológiai eljárások felhasználásával - annak bevizsgálását (méretellenőrzéssel és nyomáspróbával), a kábelek befújását illetve behúzását, valamint azok jegyzőkönyvezett mérését. Szerelőink szakmai képesítésük alapján vannak szakcsoportokba osztva és felszerelve a legmodernebb műszerekkel, valamint rendelkeznek a szükséges bizonyítványokkal is.

A számítástechnikai berendezések maximális teljesítményének kihasználására és új számítógépek hálózathoz kapcsolásának egyszerűsítésére, illetve a meglévők egyszerű költöztetésére ideális megoldás a strukturált kábelhálózat.

A SITEL Kft. kínálatában árnyékolt és árnyékolás nélküli rézkábelek, valamint optikai strukturált kábelek is szerepelnek.

A társaság alkalmazottai a strukturált kábelhálózatok területén többéves tervezői és szerelési gyakorlattal, valamint e tevékenység végzéséhez szükséges szakvizsgákkal is rendelkeznek. Az összes szerelési munkálatot a SITEL Kft. kizárólag saját alkalmazottaival végezi, saját műszereket használ, melyek rendszeresen hitelesítési méréseken esnek át.

A helységekben az eredeti állapot és a rend visszaállítása számunkra természetes.

A SITEL Kft. 20 év szavatosságot nyújt a szerkezeti kábelezésre.